Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Lazım bayilerimiz gerekse doğrudan toptan satış olarak aşağıda alan yer illere özen vermekteyiz.

Yangın merdiveni kapıları yangın simultane hızlı bir şekilde tahliyeyi sağlayarak, yangına dayanımı sayesinde yangının yayılmasını geciktiren yahut kırıcı özel baplardır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar müstacel kalıp takkadak bapnın olası olan en azca vakit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Bu baplar üs olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır çıkmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil pozisyon anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya mevsuk birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları bağırsakin bu menteşelerin esenlıklı çallıkışması ve kapıyı geçmiş kapatması gerekir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Bir binada veya bina zalimnda, kaçış yolu olarak iş veren korunumlu koridorların veya korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Katılmış-3/B ve Katılmış-3/C’de belirtilen sürelere elverişli olması mecburidir.

Kızılüminyum kapılar, ahşap baplar ve çelik kapılar imalatında maksut niteliklere nazaran farklı özellikte baplar da binaların mimari konstrüksiyonsına yahut bapların kullanılacağı sektöre gereğince başka olabilmektedir.

Yangın merdivenleri, müsait bir tasavvur ile düz yazı edilmelidir. Bu tasar çizim, kullanıcıların müstacel durumlarda haydi haydi kullanabilmesini sağlamlamalıdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da kaynak önünde bulundurularak standartlara yaraşıklı halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da gestaltlması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına onat erdemli kaliteli ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

You gönül email the site owner Yangın Kapısı to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın merdiveni bahis başlangıçlığı ile alakalı heves edilen soruları sizler bağırsakin bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları horda yer almaktadır.

Report this wiki page