Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Bu anlamda yangın merdivenleri kritik anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de mevla olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, dışa çın açılan ürkü pas kullanılanarak yapım edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara mevla modeldir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir ivedili boyut takkadak insanların binayı güvenle bırakma etmesini sağlar. üste çatı içinde oluşan tütün ve sıcaklığın hariçya geçmesine yük olur.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzlükında mahir ve başarılı kapı üreticileri ile çhileışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına malik olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların muktezi testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Ivedi çıkış kapıları dokuması bakımından kimi özelliklerle donatılır. Bapların temellıca özellikleri süflidaki gibidir:

Hızlı Muvasala: Kapılar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya ehil olmalıdır. Bu sayede ivedili durumlarda boşaltma işlemlemleri dizi bir şekilde gestaltlabilir.

Yangın Kapısı Ne Açılır? Yangın yangın kapısı Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedili bir durumda insanların belli belirsiz bir itmesi ile içeriden hariçya doğruca açılmaktadır.

Kanatlar içinde onat yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain dayanak plakaları mevcuttur.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması katkısızlanabilir.

Yangın kapısı montajı silme meraklı şekilde dokumalması gereken ve imalatta birinci sınıf şekilde ortaya çıdem üründe suç strüktürlmaması müstelzim bir işçiliklemdir.

yangın kapısı Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cihetıaralık firmalar yangın bapsı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalı, kolayca ve dışarıya esaslı açılmalıdır.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine malik kapıların farklı fiyatları olabilir. Örnek olarak 120 an yangına dayanım süresine iye bir yangın kapısının bedelı, 60 zaman yangına dayanım süresine sahip bir Yangın Çıkış Kapısı kapının pahaından elan yüksektir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page